Kuhinja – mesto gde voda i zen vladaju

NAMASTÉ

Da li je vaša kuhinja mesto gde lako obavljate kuhinjske poslove i opuštate se? Oaza za mir i ispijanje čaja? Prostor u kojem možete da budete kreativni i da isprobavate nove stvari? Danas kuhinja nije samo prostor za puko spremanje hrane. Ona je više od toga – mesto za uživanje, relaksaciju… mesto gde vaša kreativnost dobija prioritet. Zamislite u svojoj kuhinji savršenu sudoperu i radnu ploču koja odgovara svakom kuhinjskom zadatku.

PRATIMO TRENDOVE

Ne treba vam zen majstor da vam pomogne u planiranju kuhinje. Dovoljno je da se usresredite na ovo najvažnije: ljubav prema kuvanju i eksperimentisanju sa hranom.

U savremenim kuhunjama sudopera više nije samo mesto za pranje posuđa, već ona ima nove funkcije. Sudopera je danas glavni prostor za pripremu i aranžiranje hrane. Bićete oduševljeni koliko moderna kuhinja može da odgovori vašim potrebama. Bilo da se odlučite za kuhinju u obliku slova L, ostrva ili kuhinjskog bloka niz jedan zid; svaki tip kuhinje vam nudi niz mogućnosti i prednosti za kuhinju iz snova. Svaki detalj prilagođen vašim potrebama obezbeđuje još veći užitak i opuštanje tokom kuvanja.

Idealna kuhinja predviđa vaše potrebe i olakšava vaš svakodnevni život: nema nereda, skraćuje se vreme provedeno u kuhinji i što je najvažnije: nema stresa! Svi koji su strastveni u kuvanju znaju koliko priprema hrane može biti umirujuća ako je kuhinja dobro organizovana i isplanirana.

U FOKUSU

Voda je život. Takođe, voda čini osnovu za obavljanje mnogih kuhinjskih poslova. Sudopera stoga igra posebnu ulogu u planiranju kuhinje. Model BLANCO ETAGON je pravi odabir, jer obezbeđuje mnogo više prostora. Zahvaljujući integrisanom stepeniku i pametnim dodacima, možete da isečete krompir na dasci za koja se može pričvrstiti na sudoperu, odmah ga ređati u posudu za rernu postavljenu ispod na šinama, a kasnije staviti ispečen krompir na šine pre serviranja. To je samo jedan od primera.

Priprema hrane na tri nivoa ne samo da štedi vreme, već i olakšava svaki zadatak u kuhinji. Efikasnost je samo jedna od prednosti ETAGON sudopera, ali ona takođe poboljšava vašu kuhinju u estetskom smislu. Bilo da je od nerđajućeg čelika ili silgranita, da li se ugrađuje ispod ili iznad: beskompromisno ravna korita uvek ostavljaju dobar utisak.

DOBAR ODABIR SLAVINE = ZEN U KUHINJI

Bez obzira da li pečete kolačiće, pripremate testo za pite, kiflice, pogačice ili radite sa sirovim mesom, slavina SOLENTA-S Senso je odličan odabir, jer daje količinu vode koja vam je potrebna a sve to bez direktnog kontakta! Ona donosi novootkrivenu lakoću kuvanja i ispiranja, dok će njeni savršeni oblici zadovoljiti čak i estetski najzahtevnije kuvare. A kako su ostaci testa i lepljivo brašno na slavini stvar prošlosti, možete posvetiti punu pažnju svojim kulinarskim idejama kako biste od svojih kolača ili kiflica napravili umetnost.


povezani članci

KOJI JE NAJBOLJI OBLIK KUHINJE?
Modifikovano: 20 apr 22

KOJI JE NAJBOLJI OBLIK KUHINJE?

Prilikom planiranja kuhinje želimo da stvorimo prijatno i funkcionalno okruženje jer tu zaista provodimo dosta našeg vremena. Bilo da je naša kuhinja mala i skučena ili velika i prostrana, pametan raspored  i pravilan oblik će nam pomoći da izvučemo maksimum iz nje. Nije to puko raspoređivanje nameštaja, ergonomija ima ogromnu ulogu. Ergonomija je nauka o dizajniranju […]

Pročitajte ceo članak
KORISNI TRIKOVI U KUHINJI
Modifikovano: 28 apr 22 |

KORISNI TRIKOVI U KUHINJI

 ISECKAJTE CRNI LUK BEZ SUZA   Seckanje crnog luka je često jedan od najomraženijih zadataka prilikom kuvanja. Za ovu svrhu je najbolje imati posebnu dasku za sečenje. Tečnost, a samim tim i miris luka, zadržava se u sitnim posekotinama na dasci i lako se prenosi na svu drugu hranu koju stavite na nju. Međutim, pravi […]

Pročitajte ceo članak

NAPOMENA: Za sva dodatna pitanja i nedoumice možete nas kontaktirati na neki od navedenih telefona i stojimo vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08-15:30h, subotom od 08-14h.