Apron front – kamen u kuhinji

Šarmantna nostalgija u kuhinji

Ovaj jedinstveni način postavljanja sudopere u kuhinji je pravi „eye-catcher“. Sa visokim frontom koji zamenjuje deo donjeg fronta ispod sudopere, imaćete osećaj kao da ste postavili kamen u kuhinji. Karakterišu ih duboka, prostrana korita – i što je najbolje – dostupni su u svim materijalima.

 

Prostora kao u bakinim vremenima

Pre su se u ovako velikim posudama, koje su bile centar dešavanja kuće, čak i bebe prale. Danas u ovim sudoperama ima mesta dovoljno čak i za posebno veliko posuđe. Suprotno običnim sudoperama, ove malo izlaze van fronta. Jer na impozantan i veličanstven način pokazuju svu svoju lepotu.

 

Seoski lifestyle na moderan način

Apron-front sudopere donose šarm seoske kuće u Vašu kuhinju. Može da se kombinuje kako u starinskom stilu, tako i kontrastno u moderne kuhinje.

 

Urbani ambijent u granitu

Apron front dizajn na vrhunskom nivou i materijal od modernog SILGRANIT® PuraDur® koji je dostupan u 10 boja? Onda je možda baš model BLANCO VINTERA pravi izbor za Vas.

Moderna kocka od inox-a

Ova moderna linija BLANCO CRONOS je odličan izbor za kuhinje sa puno prirodnih boja. Uklapa se u gotovo svaku radnu ploču, a jednostavno se montira.

 

Ugradnja je jednostavna

Pogledajte video prikaz za ugradnju ove sudopere.