ETAGON

Funkcionalnost i dizajn na najvišem nivou

Cela sudopera u jednom koritu – jedinstveni koncept koji se sastoji od korita, međustepenika i šina omogućavaju paralelni rad na 3 nivoa. Tako se stvaraju nove mogućnosti kod pripreme, ljuštenja, blanširanja, natapanja, čišćenja i držanja lepog reda.

 

 

 

 

Jednostavno genijalna

Sa ETAGON koritom je sve moguće: u velikom koritu je moguće više radnji u isto vreme obaviti, a takođe ima mesta i za pranje velikih roštilj-žica ili tiganja.

 

Komforni međustepenik

Priprema,  ljuštenje, čišćenje, blanširanje, natapanje, pranje posuđa i držanje reda – ovde rad nad sudoperom postaje čisto zadovoljstvo. Odlaganje vrelih lonaca, ubacivanje namirnica u tiganj, pranje i odlaganje na sušenje –  sve to funkcioniše bez problema  uz  praktične ETAGON šine.

 

 

Iznenađujuće svestrana

Sunđer, krpa, četkica… – sve je sklonjeno od pogleda i dobro odloženo na ETAGON šinama, a ipak istovremeno spremno za upotrebu. Takođe i za odlaganje raznih kuhinjskih predmeta i lonaca – šine rade odličan posao.

 

 

Sve u jednom koritu

Zašto biste pri svakoj radnji gubili kuhinjski prostor, zauzimali površine i konstantno išli sa jednog kraja kuhinje na drugi – kada sve kompaktno može da se obavi na jednom mestu, u jednom koritu?

 

 

Uklapa se u čitav koncept

Ova sudopera postaje još upotpunjenija sa dodatnim priborom, kao što je daska za rezanje ili inox posudica. Tako sudopera postaje idealan partner za npr. pripremu za kuvanje na pari.

 

 

Jedno korito – tri nivoa

Integrisani međustepenik i šine koje dolaze u isporuci stvaraju dodatni radni nivo u koritu. Tako jedno korito postaje multifunkcionalni „all-around“ talenat. 😎😉

 

 

 

BLANCO ETAGON

Genijalno jednostavna, jednostavno genijalna.

 

A  koja je tvoja ETAGON sudopera? 😊

Klikni OVDE da vidiš sve mogućnosti.