SteelArt™

Otkrijte našu SteelArt™ ponudu OVDE.

 

 

 

BLANCO SteelArt™

Ukoliko želite ekskluzivne sudopere koje su ručno izrađene, onda ste na pravom mestu.

BLANCO SteelArt™, pored širokog asortimana ekskluzivnih sudopera i korita, Vam daje mogućnost da budete kreativni sami za sebe. Jer SteelArt™ nudi izradu radnih ploča i korita po meri i po Vašim željama.

Takođe, u sekciji SteelArt™ se izrađuju i individualna rešenja u vidu jedinstvenih kuhinjskih ostrva iz jednog elementa.

 

 

 

Jači. Plemenitiji. Eksluzivniji.

Otkrijte BLANCO Durinox®, jedinstveni inovativni materijal direktno iz SteelArt pogona.

Osnova od INOX-a i površina obložena sitnim čeličnim kuglicama daje ovom materijalu jedinstven izgled i otpornost na najvišem nivou.

Durinox® je otprilike duplo otporniji od običnog INOX-a, i samim tim ekstremno rezistentan na ogrebotine.

 

 

 

BLANCO Durinox®, do 2x rezistentnija površina od običnog INOX-a.

 

Otkrijte savršen dizajn.

Kod SteelArt ćete naći eksluzivna rešenja od plemenitog čelika, kreirana da Vam olakšaju kuvanje, pripremu za kuvanje i pranje. Jer višedecenijsko iskustvo u preradi čelika se ovde besprekorno odražava. Uz pomoć vrhunskog ručnog rada i tehnološke preciznosti nastaju pravi dragulji za kuhinju, a koji su višestruko nagrađeni za izvanredan dizajn.

Fini detalji ovde prave veliku razliku!

 

 

Usklađena raznolikost.

SteelArt nudi veliki izbor korita i sudopera u savršeno usklađenom dizajnu. Bez obzira da li se odlučite za korita sa izraženim geometrijskim crtama, ili za elegantne sudopere sa minimalno zaobljenim uglovima – SteelArt se stilski uklapa u svako kuhinjsko okruženje.

 

Otkrijte našu SteelArt™ ponudu OVDE.