Specijalne funkcije slavine

A da dodamo još nešto? BLANCO kuhinjske slavine dolaze u raznim varijacijama – visoke, niske, velike, male, sa tuš-crevom, bez tuš-creva. Odaberite slavinu koja Vama najbolje odgovara.

 

Jednom kada budete imali funkciju tuš-creva na slavini, nećete moći bez toga.

 

Punjenje velikih posuda sa vodom a da pri tome morate da držite posudu sve vreme u u rukama nije baš jednostavno. Kada  želite da dosegnete drugi kraj sudopere  ili kada je vaza za cveće nezgrapna za punjenje… Jednom kada iskusite jednostavnost korišćenja slavine sa tuš crevom na izvlačenje, više nećete moći bez te funkcije. Takođe postoje i slavine koje imaju dugme (kao npr. na slici prikazano), pomoću kog možete da promenite mlaz vode u „sprej“ način, tako da se voda drugačije raspršuje i baca pritisak baš tamo gde želite. Uz slavinu sa tušem ćete lakše čistiti ćoškove sudopere, velike posude bez da morate da ih konstantno okrećete kako biste dosegli svaki deo. A sa funkcijom promene u „sprej“ mlaz možete lakše da čistite razno voće, povrće i ostalo.

Međutim, slavine sa tuš-crevom se najčešće mogu okretati do 140º. Dok se slavine bez tuša mogu najčešće okretati 360º. Iskustva ipak govore da su ljudi mnogo zadovoljniji sa slavinama sa tuš funkcijom. To je svakako i naša preporuka, a izbor je naravno na Vama!

 

Slavina takođe može da se montira ispred prozora

 

Da li se useljavate u prostor koji već ima kuhinju sa prozorom? Ili sami pravite raspored i jednostavno volite da gledate kroz prozor dok radite nad sudoperom? Dobra stvar je što Vam sudopera neće smetati. Ali šta je sa slavinom? BLANCO ima i tu prava rešenja! Kao npr. na slavini sa slike  iznad – BLANCO ELOSCOPE II – jednostavno je spustite u radnu ploču. Takođe postoji i varijanta gde jednostavno oborite slavinu, kao npr. sa BLANCO LARESSA-F.

 

 

Slavine u boji za uklapanje sa SILGRANIT i keramičkim sudoperama

Jedan od najvažnijih nosilaca BLANCO brenda je svakako dizajn slavina, na koji se mi stalno vraćamo. Dizajn kombinovan sa funkcionalnošću i kvalitetom materijala je svakako dobitna karta što se tiče BLANCO slavina. Uz svaku SILGRANIT ili keramičku sudoperu u bilo kojoj boji možete da birate slavinu koja joj savršeno odgovara.

 

Pogledajte celokupnu ponudu slavina OVDE.