Verzije i varijacije

Klasične ili moderne? Sa jednom ručicom za regulaciju toplo/hladno ili sa dve? Sa ili bez tuš-creva? Slavine su dostupne u raznim opcijama. Koja je za Vas?

 

Slavine sa jednom ručicom – praktične i efikasne

Pranje voća, ispiranje umetka za kafe aparat, „ribanje“ posuđa, pranje ruku… Dnevno naša slavina je oko 70
puta u akciji. I pri tom konstantno pomeramo/okrećemo ručicu za puštanje vode. „Odvrtanje“, „zavrtanje“ vode. I tako u krug – a naše slavine sa jednom ručicom se nose sa zadatkom na visokom nivou. Ove slavine su najpopularnije u kuhinji. Praktično i efikasno: podesite pravi protok i temperaturu vode u isto vreme sa samo jednom ručkicom. 

VIŠE DETALJA O SLAVINAMA SA JEDNOM RUČICOM – KLIKNITE OVDE.

 

Slavine sa dve ručice – stilski nastup

Iako je ova vrsta slavina danas retkost u kuhinjama i kuhinjskom dizajnu, one su trajno popularne. Dovedite temperaturu vode na željenu u tradicionalnom stilu koristeći slavinu sa dve ručice. Da li uglavnom koristite hladnu vodu? Onda ovakva slavina ima posebno smisla. Jer ona neće automatski povući zagrejanu vodu, kako bi to učinila slavina sa jednom ručicom. To štedi energiju.

Da li ste željni „nostalgičnog“ izgleda? Da li imate sudoperu i kuhinjsko okruženje u klasičnom stilu? Onda će BLANCO slavine sa dve ručice biti pravi izbor za Vas.

 

Slavine za levoruke

Osećate se kao da stalno negde zapinjete. Konstantno morate da pružate levu ruku preko na desnu stranu da biste gurnuli ručicu napred, a voda vas odmah pokvasi po rukavu – jer niste dovoljno brzo povukli ruku. Kao neko ko je levoruk, sve je malo drugačije. A mi smo mislili na to. Naše slavine čije ručice su izmeštene na strani vrlo često imaju verziju za levoruke i napravljene su baš po vašoj meri da bi Vam olakšao rad. Na taj način, voda ide baš tamo gde treba – u korito sudopere. 😉

 

Slavine sa senzorima

Spšš 💥. Posuda vam sklizne iz ruku u sudoperu i voda „iskoči“ direktno na pločice kuhinje. Ups! A šta bi bilo kada biste mogli sve vreme da držite posudu sa obe ruke, istovremeno kontrolišući slavinu tako da sipate tačno onoliko vode koliko Vam treba da skuvate pastu? Naravno, mogli biste i da stavite lonac u sudoperu i tako sačekati da se napuni lonac sa vodom. Ali to samo funkcioniše kada je sudopera prazna. Ali postoji i lakši način: jednostavno držite lonac ispod slavine – a senzor će Vam omogućiti da ga napunite bez da dodirujete slavinu.

Nema više prelivanja. Voda je danas vredan izvor. Senzor Vam pomaže da uštedite svaku kap koju možete.

Jednostavno se namesti željena temperatura pre korišćenja i uz prost „pokret“ se aktivira voda. Ponovnim pokretom se opet ugasi. Baš kako ste i zamislili.